Vandrende veiledning

Bruker du masse energi og tid på å å prøve å finne ut av hva du skal si på nettsiden din, i sosiale medier, i brosjyrer eller i annonser i lokalavisen? Kanskje syns du også det er litt flaut å være synlig? Er du frustrert over å ha for få kunder eller feil kunder? 

Om du svarer ja på noe av det ovennevnte, er vandrende veiledning i naturen noe for deg. Her finner du retningen på bedriften din videre, og du får glødende råd om hvordan du kan kommunisere slagkraftig. Ved å bruke kvister, trær og stubber finner du løsninger på usikkerhet, frykt og hindringer som dukker opp langs veien. Du røsker opp i gamle tankemønstre og får unna en lystbetont tidsoppvask. Du frigjør tid og energi til det viktigste i bedriften, til kjæresten og barna. Du ser mulighetene, slik at du kan prioritere fine opplevelser med gode venner samt trening og hobbyer.

Du kan få vandrende strategisamtaler uavhengig av hvor du bor. Da har du meg på øret mens du går. Jeg stiller åpne og kraftfulle spørsmål, mens du reflekterer. Kanskje setter du deg ned på en stein og ser utover landskapet. 

Årsaken til at du går ut mens du reflekterer, har sin bakgrunn i hjerneforskning. Den viser tydelig at du blir mer kreativ og tenker klarere av å vandre i naturen. Og du, hvis du ikke føler for det eller hvis det er veldig kaldt, så kan vi alltids møtes innendørs!

Alle samtaler er konfidensielle og i tråd med Erickson International sine etiske retningslinjer. Hugsmia tilbyr 20 ukers oppfølging med vandrende veiledning, der vi har samtaler annenhver uke samt oppfølging på e-post. Etter første samtale får du også en lydfil som du selv kan ta med deg ut på tur. Denne vil bidra til å gi deg klarhet og retning.

Mayka er en kreativ sjel med en varme og et hjerte for andre. Dette gjør henne til en fantastisk veileder som jeg har hatt stort utbytte av å jobbe med. Om du ønsker å komme i gang med noe eller fullføre noe du har startet på anbefaler jeg Mayka på det varmeste.

Kenneth Hestholm, ingeniør

Mayka er et særdeles unikt menneske som bringer det unike inn i vandrende samtaler i naturen. Hvis du velger Mayka som samtalepartner er du garantert en interessant reise i ditt eget liv og virke med berikende perspektiver og uttrekk av dine fremste ressurser. Anbefales på det sterkeste!

Tina C. Eriksen, tidligere leder i NAV

Jeg ønsker mer informasjon om Vandrende veiledning (en til en-samtaler i naturen)