Kom i mål med hjerteprosjektet ditt!

Smia – I mål med hjerteprosjektet ditt

Produkt Smia er delt inn i seks ulike faser som har hentet navnene sine fra den tradisjonelle smia. Smia tar deg fra start til mål når det gjelder å kommunisere slagkraftig med en tydelig målgruppe, slik at du kan tiltrekke deg nye kunder.

I Smia finner du også ut av hvordan den videre retningen for bedriften din kan se ut, samt hvordan du kan skape gode prioriteringer og vaner. Dagens teknologi gjør det mulig for deg å gå gjennom Smia uavhengig av hvor du bor. Pris på forespørsel. Smia kan gjennomføres på to ulike måter:

1.Hugsmia gjennomfører hele prosjektet for deg. 

2.Hugsmia har opplæring av deg slik at du gjennomfører prosjektet selv.

Et treårsbilde for hjerteprosjektet staker ut veien du skal gå.

Essa – Idèverksted

Ute i naturen ser du visjonen for hjerteprosjektet ditt klart og tydelig. Ved hjelp av et kreativ verksted finner du svar på hva du ønsker å oppnå og hva som er mulig å få til. Gjennom innsikt og ideer spisser du målgruppa di, slik at du vet hvem du skal treffe med slagkraftig kommunikasjon.

Hvordan får du tid til det du egentlig vil gjøre?

Gløden – Tidsbruk

Gjennom en lystbetont tidsoppvask får du klarhet i hva du skal bruke tid på og hva du skal legge på hylla. Du får en innføring i enkle verktøy for styring av tiden og tips til hvordan du kan være glødende produktiv. 

Det er først når du går i dybden at du virkelig forstår kunden.

Meiselen – Kunnskap

Eureka! Intervju eller fokusgrupper med mennesker i målgruppa bærer med seg både frukter og aha-øyeblikk. Her blomstrer uslåelige gullkorn, og du får en forståelse av hvilke konkrete utfordringer målgruppa har – som du har en løsning på.

Hvordan kan du bruke kommunikasjon som et verktøy for å nå visjonen din?

Ambolten – Strategi

En slagkraftig kommunikasjonsstrategi blir smidd. Rykende fersk, med en eim av kull, viser den deg hvordan du skal treffe blink med kommunikasjonen din og hvordan du skal måle og evaluere dine framskritt. Slik at du kan jobbe med det du brenner for, få flere kunder og oppnå frihet.

Du kan ha planen klar og en sterk motivasjon. Men det er de gode vanene som endrer livet ditt.

Hammeren – Plan

Syns du det er drepende kjedelig å planlegge, og at vaner er vanskelige å vende? Her gjør vi det å sette mål og planlegge i et årshjul til en lek. Du får utlevert en kraftfull hammer, som hjelper deg med å skape vaner som varer, slik at du gjennomfører planene dine.

Fram til nå har du bare tenkt. Nå er tiden inne for å sette ideene ut i livet.

Jernet – Handling

Nå er du lykkelig og full av sot, og klar for å følge planen din. Hugsmia kan gjennomføre noen av tiltakene i kommunikasjonsstrategien, og har spesialisert seg på innhold. 

I tillegg samarbeider Hugsmia med et nettverk av dyktige frilansere innen sosiale medier, tekst, video, foto, grafisk design, nettsider og måling av kommunikasjonstiltak.

Smia har hjulpet meg med å definere hvem målgruppa til Fjellfrisk er og hva målgruppa er opptatt av. Ved hjelp av Smia har jeg fått gode verktøy til å jobbe målrettet med kommunikasjonen min, på en måte som treffer hjerter. Smia har ført til at Fjellfrisk har blitt synlig i flere kommunikasjonskanaler. Jeg anbefaler Mayka og Smia på det varmeste.

Tone Søndmør, naturterapeut i Fjellfrisk

Jeg ønsker mer informasjon om Smia - I mål med hjerteprosjektet ditt