Om Hugsmia

Hugsmia er et kommunikasjonsbyrå som aktivt bruker naturen for at du skal komme i mål med hjerteprosjektet ditt. Slik at du finner hugen, som er et norrønt ord for tanke og sjel, vilje og lyst.  

Er du gründer eller bedriftseier? Kanskje besøker du Hugsmia fordi du ønsker å finne ut av hvordan du kan kommunisere på en måte som treffer blink, slik at du kan få flere kunder? Kanskje ønsker du å bli mer produktiv og få tid til det som er viktig? Kanskje trenger du hjelp med å velge riktige tankemønstre, slik at du våger å være synlig og stå i usikkerhet? 

Tenk om Smia og/eller Vandrende Veiledning er det du trenger? 

Mayka

Jeg som har startet Hugsmia heter Mayka Brevik. Jeg er kommunikasjonsrådgiver og har sansen for komplekse prosjekter. Ideen om bedriftsnavnet Hugsmia slo ned i meg da jeg vandret alene under Reineskarvet en ruskete høstdag. 

Det er altså ute i naturen at inspirasjonen ofte kommer, noe jeg gjerne vil viderebringe til deg. Meld deg gjerne på nyhetsbrevet mitt, der får du gnistrende og glødende tips om kommunikasjon og tidsbruk.

Da jeg jobbet som senior kommunikasjonsrådgiver og kommunikasjonssjef i Oslo kommune, Posten Norge og SpareBank 1 så jeg at de beste ideene ofte lot vente på seg inne i svette møterom. Kreativiteten blomstret lettere dersom jeg tok med meg folk ut på en liten luftetur. En studie gjort ved Stanford University bekrefter dette; du blir minst 50 prosent mer kreativ av å være i naturen. 

Jeg er vokst opp på en gård i Ål i Hallingdal, og har i voksen alder bodd i Lofoten, på Rena, i Oslo og i Hemsedal. Nå bor jeg i «Kanelbollehuset» på Nesodden sammen med mannen min og mine to yngste sønner. 

Andre beskriver meg gjerne som selvstendig, målbevisst og faglig dyktig. Jeg har vært aktiv i individuelle idretter som langrenn og skiskyting og ble alenemor til en liten gutt som 20-åring. Jeg har en bachelor i informasjon og samfunnskontakt fra Høgskolen i Hedmark og en master i medievitenskap fra Universitetet i Oslo der jeg skrev masteroppgaven min i samarbeid med Kreftforeningen og Statens Strålevern.

Samtidig med studiene tok jeg oppdrag som journalist for Drammens Tidende og var også journalist i Nationen over en periode. I tillegg jobbet jeg som konsulent for Mental Helse Norge i 15 år, der internkommunikasjonen i organisasjonen var gjenstand for en årlig analyse. Jeg innså tidlig at jeg hadde en gründer i magen og har tatt flere kurs innenfor forretningsstrategi og etablering.

For tiden sertifiserer jeg meg som PCC-coach gjennom Erickson International. Jeg sitter også i styret til ICF Norge (bransjeorganisasjonen for profesjonelle coacher i Norge), som kommunikasjonsansvarlig. Jeg brenner for kommunikasjon og psykologi, og har tatt kurs innen ledelse, selvledelse og emosjonell intelligens på BI. I 2016 vant jeg gull i Farmandprisen, som prosjektleder for årsrapporten til Posten Norge.

Når du kjøper tjenester av Hugsmia, støtter du gründerkvinner i Mali, Niger, Rwanda og Myanmar. Hugsmia har et bedriftssamarbeid med Care Invest.

Snakkes?

Ønsker du å finne ut av hvordan du kan kommunisere på en slagkraftig måte, slik at du får flere kunder? Ta direkte kontakt med meg, slik at vi kan finne ut av hvordan vi kan samarbeide på best mulig måte! Om du allerede er overbevist om at jeg er den rette for deg, kan du bestille plass i Smia eller booke en Vandrende veiledning.

mayka brevik hugsmia kommunikasjon gründer foredrag markedsføring prosjekt tidsstyring stressmestring