mayka brevik hugsmia kommunikasjon gründer foredrag markedsføring prosjekt tidsstyring stressmestring

Om Hugsmia

Hugsmia er et kommunikasjonsbyrå som aktivt bruker naturen for at du skal komme i mål med hjerteprosjektet ditt. Slik at du finner hugen, som er et norrønt ord for tanke og sjel, vilje og lyst.  

Du besøker kanskje Hugsmia fordi du har et prosjekt du ønsker å sette ut i livet, men som du ikke får prioritert på grunn av at den daglige driften i bedriften din tar all tid og energi? Kanskje lurer du også på hvordan du kan gjøre produktene og tjenestene dine mer synlige, slik at du kan få flere kunder? Eller kanskje har du ikke en bedrift (enda), men går og bærer på en gründerdrøm, som du ikke har tid til eller som du ikke våger å gjøre så mye med?

Tenk om Smia og/eller Vandrende Veiledning er det du trenger for at du skal finne tid og mot til hjerteprosjektet ditt, relasjoner og hobbyer? Kanskje Smia er det du mangler for at kommunikasjonen og markedsføringen din skal treffe blink, slik at kundene kjøper tjenestene og produktene dine?  

Mayka

Jeg som har startet Hugsmia heter Mayka Brevik. Jeg er kommunikasjonsrådgiver og eksperimentell katalysator og har sansen for komplekse prosjekter. Ideen om Hugsmia slo ned i meg da jeg vandret alene under Reineskarvet en ruskete høstdag. Jeg startet Hugsmia for å hjelpe folk med å være modige, slik at de kan oppnå frihet og livskvalitet.

Det er altså ute i naturen at inspirasjonen ofte kommer, noe jeg gjerne vil viderebringe til deg. Meld deg gjerne på nyhetsbrevet mitt, der får du gnistrende og glødende tips om kommunikasjon og tid til det viktigste rett i innboksen.

Da jeg jobbet som senior kommunikasjonsrådgiver og kommunikasjonssjef i Oslo kommune, Posten Norge og SpareBank 1 så jeg at de beste ideene og løsningene ofte lot vente på seg inne i svette møterom. Kreativiteten blomstret lettere dersom jeg tok med meg folk ut på en liten tur i parken. En studie gjort ved Stanford University bekrefter dette; du blir minst 50 prosent mer kreativ av å være i naturen. Hjernen fungerer rett og slett bedre ute!

Det å bare være, og la hjernen få et frikvarter er noe jeg er opptatt av, noe som resulterte i omtale i A-magasinet. I Hugsmia bruker jeg aktivt korte mindfulnessøvelser som absolutt alle har tid til.

Jeg er vokst opp på en gård i Ål i Hallingdal, og har bodd i Lofoten, Rena, i Oslo og på Nesodden. Akkurat nå bor jeg i Hemsedal sammen med mannen min og mine to yngste sønner. Det å være ute både alene og sammen med familien har alltid vært viktig for meg.

Selvstendig, målbevisst og faglig dyktig er adjektiver som kan beskrive meg godt. Jeg har vært aktiv i individuelle idretter som langrenn og skiskyting og ble alenemor til en liten gutt allerede som 20-åring. Til tross for dette har jeg en bachelor i informasjon og samfunnskontakt fra Høgskolen i Hedmark og en master i medievitenskap fra Universitetet i Oslo der jeg skrev masteroppgaven min i samarbeid med Kreftforeningen og Statens Strålevern.

Samtidig med studiene tok jeg oppdrag som journalist for Drammens Tidende og Chili Publications, og var også journalist i Nationen over en periode. I tillegg jobbet jeg som konsulent for Mental Helse Norge i hele 15 år, der internkommunikasjonen i organisasjonen var gjenstand for en årlig analyse. Jeg innså tidlig at jeg hadde en gründer i magen og har tatt flere kurs innenfor forretningsstrategi og etablering. Det kan nok se ut til at jeg er en evig student, for jeg svinger stadig innom forelesninger på Blindern, og sertifiserer meg for tiden som ACC-coach gjennom Erickson International. Jeg brenner for kommunikasjon og psykologi, og har tatt kurs innen ledelse, selvledelse og emosjonell intelligens på BI. I 2016 vant jeg gull i Farmandprisen, som prosjektleder for årsrapporten til Posten Norge.   

Snakkes?

Har du masse drivkraft og et hjerteprosjekt du vil komme deg videre med? Ta direkte kontakt med meg, slik at vi kan finne ut av hvordan vi kan samarbeide på best mulig måte! Om du allerede er overbevist om at jeg er den rette for deg, kan du bestille plass i Smia eller booke en Vandrende veiledning.